جلسه کمپین ایمنی و ارتقای سلامت مسافران تابستانی تشکیل گردید.

جلسه کمپین ایمنی و ارتقای سلامت مسافران تابستانی  تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه کمپین ایمنی و ارتقای سلامت مسافران تابستانی در واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت امور بهداشتی با حضور سرهنگ شهریار شایگان مهر فرماندهی پلیس راه استان و سایر اعضا کمیته در تاریخ بیست و چهارم شهریور ماه تشکیل گردید.

در این جلسه که به هدف ارتقاء آگاهی و فرهنگ صحیح ترافیک برگزار شد ابتدا جناب آقای سرهنگ شایگان مهر در خصوص اهمیت کنترل ومراقبت های محورهای تردد جاده ای استان توسط پلیس راه و کنترل سرعت، کیفیت و رانندگی صحیح در ایام سفر توضیحاتی ارائه دادند سپس آقای مهندس بیات دبیر جلسه و کارشناس مسئول پیشگیری از حوادث دانشگاه علوم پزشکی در خصوص اهمیت ارتقاء آگاهی و نگرش عموم جامعه و علی الخصوص رانندگان در پیشگیری از حوادث ترافیکی و عوارض آن شامل مرگ و میر، معلولیت، سال های از دست رفته عمر و آسیب های اجتماعی و روحی و روانی بر جوامع بشری توضیحاتی ارائه فرمودند و در نهایت گزارشی از اقدامات انجام شده شامل توزیع بروشور در شبکه های تابعه و پخش تیزرهای آموزشی تبلیغاتی از شبکه استانی زاگرس توسط گروه آموزش و ارتقاء سلامت و آموزش های ارائه شده در شبکه های تابعه و بخصوص اجراء برنامه جامعه ایمن در شهرستان های تحت پوشش ارائه گردید.