کمیته استانی آموزش و اطلاع‌رسانی HIVتشکیل شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کمیته آموزش و اطلاع‌رسانی HIV در تاریخ نهم شهریور ماه سالجاری با حضور نمایندگان ادارات و سازمان‌های عضو شامل تشکل‌های غیردولتی ،مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ومعاونت های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ،شهرداری استان ، سپاه نبی اکرم(ص) ،سازمان امور زندان‌های استان،سازمان بهزیستی استان ،سازمان آموزش‌وپرورش استان ،اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بیان مشکلات و چالش‌های پیشرو برنامه HIV ، در خصوص اهمیت  و نقش سازمان‌ها درکنترل HIV با مشارکت در امر آموزش و اطلاع‌رسانی  و ارتقاء آگاهی گروهای مختلف در زمینه‌های مختلف HIV (راههای انتقال-راههای پیشگیری- راههای عدم انتقال- اهمیت انگ زدایی ،تشخیص زودهنگام ،تأثیر درمان در کنترل HIV ، راههای رسیدن به اهداف در نظر گرفته‌شده (90- 90 – 90 ) و ... ) توضیحات لازم ارائه گردید، و همچنین در راستای تربیت مربی آموزش ایدز و برنامه ریزی های آموزشی در سازمانهای متبوع، هم اندیشی و تبادل نظر بعمل آمد و  اقدامات لازم مصوب گردید.