اخبار

سالاد عدس واسفناج دارای ویتامین ، آهن ، پروتئین و فیبر است

سالاد عدس واسفناج دارای ویتامین ، آهن  ،  پروتئین و فیبر است

 

 

مواد لازم برای 2 نفر :

برگ تازه و کوچک اسفناج   : 100 گرم                       ذرت کوچک  :  1 عدد

قارچ خرد شده  :  نصف پیمانه                                  عدس پخته شده  : یک چهارم پیمانه

سرکه ( ترجیحا خرما )  : 1 قاشق سوپ خوری               روغن زیتون  :  2 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه : ذرت را بطور کامل درون آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید ، سپس ان را زیر اب سرد قرار دهید . با استفاده از چاقو و تخته برش ، دانه های ذرت را جدا کنید . همزمان با این کار عدس را به مدت 20 دقیقه ، یا تا زمانی که خوب بپزد ، بجوشانید تا آب آن به طور کامل کشیده شود برای چاشنی سالاد ، روغن زیتون را با سرکه مخلوط کنید . اسفناج ، قارچ خرد شده ، عدس و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید . چاشنی تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید .

 

                                                                                                                  گروه تغذیه معاونت بهداشتی
۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید