مواد لازم برای 2 نفر :
برگ تازه و کوچک اسفناج :
100 گرم ذرت کوچک
: 1 عدد
قارچ خرد شده : نصف پیمانه عدس پخته شده : یک چهارم پیمانه
سرکه ( ترجیحا خرما ) : 1
قاشق سوپ خوری روغن
زیتون :
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه : ذرت را بطور کامل درون آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید ، سپس
ان را زیر اب سرد قرار دهید . با استفاده از چاقو و تخته برش ، دانه های ذرت را
جدا کنید . همزمان با این کار عدس را به مدت 20 دقیقه ، یا تا زمانی که خوب بپزد ،
بجوشانید تا آب آن به طور کامل کشیده شود برای چاشنی سالاد ، روغن زیتون را با
سرکه مخلوط کنید . اسفناج ، قارچ خرد شده ، عدس و ذرت پخته شده را با هم مخلوط
کنید . چاشنی تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید .
گروه تغذیه معاونت بهداشتی