به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه توسعه رستوران دوست دار سلامت با حضور کلیه مدعوین تشکیل گردید. در ابتدای جلسه آقای مهندس اجرایی کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی در خصوص اهداف برنامه و اقداماتی که تاکنون در این خصوص صورت گرفته در قالب پاورپوینت گزارشی ارائه نمودند .در ادامه جناب آقای دکتر قاسمی مدیر رستوران شایلی که به عنوان رستوران پایلوت برنامه دوست دار سلامت انتخاب و در جهت پیشبرد برنامه همکاری قابل توجهی با معاونت بهداشتی داشتند گزارشی از عملکرد رستوران ارائه و انتظاراتی که جهت تداوم کار رستوران در راستای اجرای برنامه دوستدار سلامت را از سایر ارگان ها داشتند بیان نمودند.
در پایان نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، اتاق اصناف، اتحادیه رستوران داران، اداره کل آموزش و پرورش نظرات خود را در جهت حمایت و پیشبرد برنامه ارائه نمودند.