کرمانشاه میزبان نخستین دوره توانمندی مدیران شبکه های بهداشتی غرب کشور

دکتر پاسدار : باید به قوی شدن بهداشت کمک کنیم واجازه ندهیم این مهم به حاشیه کشیده شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی اولین برنامه توانمندسازی مدیران و رؤسای مراکز بهداشتی درمانی منطقه غرب کشور در تاریخ سی و یکم تیرماه  و یکم مرداد ماه سالجاری با حضور معاونین بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور استان های سنندج- ایلام و کرمانشاه به میزبانی معاونت بهداشتی  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالن اجتماعات بوستان برگزار گردید.

در ادامه دکتر خادمی قائم مقام معاونت امور بهداشتی به معرفی دوره فلوشیپ در منطقه غرب کشور پرداختند.

ایشان هدف دوره را ارتقای دانش، نگرش و مهارت های مدیریت تحول در نظام مراقبت های اولیه استانی و شهرستانی عنوان کردند. وی در ادامه  رئوس سرفصل های آموزشی دوره فلوشیپ را بیان نمودند.

دکتر خادمی همچنین ساختار وکارکرد سلامت ،  مشارکت مردم وبازاریابی اجتماعی ، مدیریت سواد سلامت  ، مدیریت بیماری واگیر ودیده بانی سلامت را ازجمله سر فصلهای اموزشی دوره عنوان کردند .

در ادامه دکتر خزایی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی سازمان مطالبی را عنوان داشتند.

سپس دکتر ناصری فر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خصوص مدیریت تغییر صحبت نمودند. ایشان تغییررا یک واقعیت سازمانی دانسته وگفتند تغییر خلاقانه ضامن رشد و بقاء است.

همچنین یادآور شدند تحولات در یک سازمان نیاز به تسهیل کننده دارد. عامل تغییرات می تواند مدیر کارمند یا افراد خارج سازمان باشد. ایشان در مورد یک رویکرد جامع مدیریت تغییر و اجرایی کردن برنامه های تغییر توضیحاتی دادند همچنین  مشارکت را به عنوان یک فرصت بیان نمودند.

در روز  دوم دوره نیز مباحثی در خصوص سیاستهای اجرایی وزارت بهداشت در خصوص بلایا ومراقبت بیماریها در بحران ، اقدامات بهداشت محیط در شرایط اضطرار توسط اساتید محترم وزارت بهداشت جناب اقای دکتر ادلان ریئس واحد بلایا و هماهنگ کننده کشوری برنامه فلوشیپ ، دکتر بیدار پور معاونت بهداشتی کردستان ودکتر ناصری فر معاونت بهداشتی ایلام عنوان گردید .