کمیته بهداشت هوای دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی با عنایت به بروز پدیده ریز گردها در هوای استان در چند ماه اخیر کمیته بهداشت هوای دانشگاه با هدف هماهنگی در انجام وظایف محوله به دانشگاههای علوم پزشکی  با حضور نمایندگانی از  معاونت توسعه ، معاونت امور بهداشتی ، معاونت امور درمان معاونت غذا ودارو  و فوریتهای  پزشکی در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار شد .

در این جلسه ابتدا مهندس اردلان معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در خصوص اهمیت هوای سالم توضیحاتی را ارائه کردند.در ادامه مهندس کرمی کارشناس مسئول محیط و حرفه ای و مهندس ذائبی کارشناس برنامه در رابطه با تعداد روزهایی که در سه ماهه نخست سال جاری  وضعیت هوا در یکی از حالت های هشدار اضطرار و بحران قرار داشته و لزوم هماهنگی درون بخشی در راستای وظایف محوله وزارت بهداشت در مقابله با ریزگردها مطالبی را بیان کردند.

در این جلسه مقرر گردید  در صورت امکان دریافت اطلاعات هواشناسی و سنجش آلاینده ها قبل از شروع روز کاری صورت گیرد و بلافاصله اعضای کمیته از طریق پیامک در جریان  وضعیت ریزگردها جهت اقدامات بعدی ازجمله اعلام به بیمارستان ها از توسط معاونت درمان ،قرار گیرند ،همچنین  لیست ماسکهای مجاز از طریق معاونت بهداشتی به معاونت غذا و دارو اعلام شود و این معاونت کلیه داروخانه ها را ملزم به تهیه ماسکهای استاندارد نماید تا قابل دسترس مراجعین باشد.

از طریق روابط عمومی نیزهماهنگی لازم با صدا و سیمای استان جهت اعلام وضعیت آلاینده های هوا حداقل در دو نوبت در طول روزهایی که وضعیت هوا در یکی از وضعیت های سه گانه قرار دارد نموده و هرروز از طریق رادیو حداقل یک پیام بهداشتی به مردم اطلاع رسانی  شود.

مرکز اورژانس استان هم کما فی السابق در زمان بروز پدیده و اعلام وضعیت های سه گانه آمبولانس های خود را در نقاط مشخصی در سطح شهرهای استان جهت خدمات رسانی به مردم مستقر نماید و ضمن ارائه خدمات درمانی توصیه های لازم را به مردم ارائه نمایند.