"دومین کنگره بین المللی و ششمین همایش کشوری بروسلوز" برگزار میگردد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی "دومین کنگره بین المللی و ششمین همایش کشوری بروسلوز" که از تاریخ 20 لغایت 22 آبان ماه 1394 توسط مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت امور بهداشتی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی کل کشور، دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی کشور در مرکز همایش های بین المللی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد .

قابل ذکر است که کنگره مزبور دارای امتیاز آموزش مداوم برای مشمولین قانون آموزش مداوم می باشد. ضمناً به اطلاع می رساند مهلت ارسال مقالات تا تاریخ 20 مهر 1394 است.

پست الکترونیک جهت ارسال مقالات: 6thnicb@sbmu.ac.ir

آدرس دبیرخانه کنگره: تهران- بزرگراه شهید چمران- خیابان شهید اعرابی- خیابان یمن- جنب بیمارستان آیت ا... طالقانی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- دانشکده پزشکی- طبقه هفتم- مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری

تلفن: 8-22439963

نمابر: 22439964

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مرکز به آدرس www.idtmrc.ac.ir مراجعه نمایند.