به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در راستای توانمند سازی و هماهنگی هرچه بیشتر و بهتر درون بخشی به اهتمام گروه های بهداشت محیط و مدیریت
پیشگیری و مبارزه با بیماریها کارگاه یک روزه آموزشی کنترل و پیشگیری از طغیان
بیماریهای منتقله از آب وغذا درتاریخ 10/3/94 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی
استان برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی که با حضور بیش از 60 نفر از کارشناسان
مسئول واحد وبرنامه سلامت محیط و پیشگیری
و مبارزه با بیماریها( از هر شهرستان 4 نفر ) تشکیل گردید موضوعاتی شامل نظام مراقبت سندرمیک بیماریها، معرفی برنامه های نظام
مراقبت بیماریهای منتقله از آب و غذا، گزارش وضعیت بیماریهای شهرستانها، نقش
مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از غذا، نقش مدیریت
بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله ازآب، نظام مراقبت
بیماریهای(بوتولیسم، هپاتیت E،
A)، نظام مراقبت بیماریهای منتقله ازآب و غذا با اولویت التور،
تکمیل پورتال بیماریهای منتقله از آب و غذا و چگونگی بررسی طغیان های آب و غذا
توسط مدرسیین ارائه گردید.
این مباحث توسط دکتر حسین بیگلری، مهندس سید ایرج
حسینی، خانم مهندس رستمی و مهندس مجید فرجی ارائه شد.