اخبار

کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت استان برگزار شد

 

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در راستای توانمند سازی و هماهنگی هرچه بیشتر و بهتر درون بخشی  به اهتمام گروه های بهداشت محیط و مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماریها کارگاه یک روزه آموزشی کنترل و پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب وغذا درتاریخ 10/3/94 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی استان برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی که با حضور بیش از 60 نفر از کارشناسان مسئول واحد وبرنامه سلامت محیط  و پیشگیری و مبارزه با بیماریها( از هر شهرستان 4 نفر ) تشکیل گردید موضوعاتی شامل نظام مراقبت سندرمیک بیماریها، معرفی برنامه های نظام مراقبت بیماریهای منتقله از آب و غذا، گزارش وضعیت بیماریهای شهرستانها، نقش مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از غذا، نقش مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله ازآب، نظام مراقبت بیماریهای(بوتولیسم، هپاتیت E،  A)، نظام مراقبت بیماریهای منتقله ازآب و غذا با اولویت التور، تکمیل پورتال بیماریهای منتقله از آب و غذا و چگونگی بررسی طغیان های آب و غذا توسط مدرسیین ارائه گردید.

این مباحث توسط دکتر حسین بیگلری، مهندس سید ایرج حسینی،  خانم مهندس رستمی و مهندس مجید فرجی  ارائه شد.

۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۳:۵۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید