کارگاه آموزشی 2 روزه مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال (مانا) برای هسته های آموزشی بیمارستان ها و کارشناسان مسئول برنامه کودکان شهرستان ها برگزار گردید.

کارگاه آموزشی 2 روزه مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال (مانا)  برای هسته های آموزشی بیمارستان ها و کارشناسان مسئول برنامه کودکان شهرستان ها  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی 2 روزه مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال (مانا) در روزهای 25 و 26 بهمن ماه سالجاری با هدف آموزش مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال (مانا) برای هسته های آموزشی بیمارستان ها و کارشناسان مسئول برنامه کودکان شهرستان ها در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا خانم جمشیدپور ضمن خیرمقدم به حضار به اهمیت مراقبت های ادغام یافته اطفال پرداختند و سپس خانم دکتر قینی متخصص اطفال و نوزادان به ارزیابی و طبقه بندی کودک بیمار 2 ماهه تا 5 ساله پرداختند.

سپس آقای دکتر قدیری متخصص اطفال نحو ارزیابی و طبقه بندی شیرخوار بیمار 2 ماهه را توضیح دادند.

در روز دوم کارگاه نیز دکتر کرامتی متخصص اطفال در خصوص تشخیص نوع درمان کودک بیمار مطالبی را عنوان نمودند. سپس دکتر سمیعی مدیر گروه آموزش بهداشت و خانم شاطرآبادی کارشناس کودکان معاونت بهداشتی در مورد مشاوره با مادر و پیگیری کودکان بیمار مطالبی را بیان داشتند.

در این کارگاه به منظور یادگیری بهتر مطالب آموزشی کلیه مباحث ارائه شده توسط اساتید همراه با پخش فیلم آموزشی و تمریناتی مرتبط با مباحث علمی، آموزشی و بهداشتی کودکان بود با پخش فیلم های آموزشی مختلف و متنوع مرتبط با مباحث علمی، آموزشی و بهداشتی کودکان و تمرینات همراه بود.