دومین جلسه کارگروه ارزیابی زیست محیطی پروژه های مشمول ارزیابی زیست محیطی از جنبه سلامت تشکیل شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دومین جلسه کارگروه ارزیابی زیست محیطی پروژه های مشمول ارزیابی زیست محیطی از جنبه سلامت در روز سه شنبه مورخ بیست و یکم بهمن ماه با حضور اساتید دانشکده بهداشت کرمانشاه، آقای دکتر احمدی معاونت بهداشتی ، کارشناسان مسئول بیماری های واگیر و غیر واگیر و کارشناسان بهداشت محیط استان ، در محل دفتر معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه درخواست مجتمع پتروشیمی کرمانشاه در خصوص فاز 2 پتروشیمی کرمانشاه مجددا از جنبه سلامت مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست مهندس کرمی کارشناس مسئول بهداشت محیط استان اظهار داشت که ارزیابی پروژه های مشمول ارزیابی زیست محیطی در راستای برنامه پنج ساله پنجم توسعه صورت می گیرد و به منظور بررسی این پروژه ها از جنبه سلامت ،کارگروه ارزیابی زیست محیطی از جنبه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شده و بررسی لازم را انجام می دهد.