کارگاه توانمندسازی مربیان مراکز آموزش بهورزی و اعضای هسته های آموزشی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت  بهداشتی  در روزهای 13و 14 و 15 دیماه سالجاری کارگاه توانمندسازی مربیان مراکز آموزش بهورز هسته های آموزشی در اجرای برنامه تأمین مراقبت های اولیه سلامت در حاشیه شهر، سکونت گاه های غیررسمی و شهرهای 20 تا 50 هزار نفر در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در این کارگاه سه روزه مربیان و اعضای هسته آموزشی شهرستان های فاقد مرکز آموزش بهورزی با چگونگی آموزش و تربیت مراقبین سلامت  با هدف اجرای برنامه تأمین مراقبت های اولیه سلامت در حاشیه شهر، سکونت گاه های غیررسمی و شهرهای 20 تا 50 هزار نفر استان آشنا شدند.

در این کارگاه آموزشی مطالب علمی در قالب 14 بحث تئوری توسط مدرسین به شرکت کنندگان ارائه گردید.

مربیان و اعضاء هسته های آموزش مسئولیت آموزش و نظارت بر فعالیت نیروهای شاغل در پایگاه های سلامت شامل (کاردان و کارشناسان بهداشت عمومی با گرایش بهداشت خانواده، بیماریها و ماما) را عهده دار خواهند شد.

۱۵ دی ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴