به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه یک روزه استانی با عنوان اخلاق بازرسی و کنترل مواد غذایی در سطح
عرضه جهت کلیه بازرسان شهرستان کرمانشاه و
کارشناس مسئولان سایر شهرستانهادر تاریخ هفدهم آذر ماه سالجاری در محل سالن اجتماعات
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در این کارگاه که معاون امور بهداشتی
استان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و کارشناسان گروه سلامت محیط معاونت
بهداشتی حضور داشتند جناب آقای مهندس سیدرضا غلامی معاونت محترم فنی مرکز سلامت
محیط و کار وزارتخانه در خصوص اخلاق بازرسی در بهداشت محیط و همچنین جناب آقای
دکتر برکتین مدیر عامل محترم شرکت طعم و عطر ماگنولیا در مورد مصرف طعم و رنگ
طبیعی خوراکی در فراورده های غذایی صنفی سخنرانی و در پایان به صورت عملی تست طعم
و رنگ در مواد غذایی انجام گرفت.