به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی گفت اسید فسفریک افزوده
شده به نوشابه برای بدن سمیت داشته و به همراه اسید کربنیک از جذب کلسیم جلوگیری
کرده موجب پوکی استخوانها می شوند.
وی افزود در یک بطری ٣٣۰ میلی
لیتری حدود ۴۰ گرم شکر وجود دارد که انرژی بسیاری را به بدن وارد می کند برخی رنگهای مصرفی
(گرچه ممکنست اکنون بی خطر معرفی شده باشند) در دراز مدت موجب حساسيت و دیگر
مشکلات می شوند.
مصرف چیپس و پفک
علاوه بر وارد کردن مقدار زیادی نمک، رنگ صنعتی و روغن نامناسب به بدن، از مصرف
غذاهای مفید جلوگیری کرده وباعث چاقی
کودکان می شود .