طرح سنجش سلامت جسمی، روانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از شانزده خرداد ماه آغاز خواهد شد.

Normal 0 false false false false EN-US X-NONE FA

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی الهه جهاندیده کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان ، نوجوانان ومدارس این معاونت گفت : قبل از شروع هر سال تحصیلی خانواده ها فرزندان 6 ساله خود را برای ورود به دبستان آماده می نمایند. مهمترین گام برای ورود به دبستان که شرط اولیه ثبت نام نوآموزان محسوب می شود انجام معاینات مقدماتی، پزشکی و دریافت شناسنامه سلامت مهمور شده به مهر پایگاه طرح سنجش سلامت، پزشک و مرکز بهداشتی درمانی می باشد.

ایشان در ادامه گفت مراحل مربوط به انجام معاینات سلامت شامل دریافت معرفی نامه از مدرسه مورد نظر ، مراجعه به پایگاه طرح سنجش و دریافت نوبت ، انجام معاینات مقدماتی در موعد مقرر( بینایی سنجی، شنوایی سنجی،  مراقبت اولیه جسمانی، مراقبت اولیه روانی، آمادگی تحصیلی ، دریافت فرم مراجعه به مرکز بهداشتی درمانی  ، مراجعه به مرکز بهداشتی درمانی وانجام معاینات پزشکی و تکمیل واکسیناسیون و  دریافت تأییدیه پزشک مبنی بر سلامت کودک و بلامانع بودن ثبت نام وی( در صورت وجود مشکل یا بیماری نوآموز به مراکز تخصصی ارجاع خواهد شد) ، مراجعه به پایگاه طرح سنجش جهت مهمور نمودن شناسنامه سلامت ومراجعه به مدرسه جهت ثبت نام نوآموز میباشد .

وی در خاتمه افزود گروه هدف طرح سنجش سلامت نوآموزان در سال جاری 22500 نوآموز در مناطق شهری و روستایی استان کرمانشاه می باشند.