کارگاه یکروزه اجرای طرح تدارک مراقبت های اولیه جامع و نوین خدمات سلامت در حاشیه شهرها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه سالجاری کارگاه یکروزه (اجرای طرح تدارک مراقبت های اولیه جامع و نوین خدمات سلامت در حاشیه شهرها) ویژه کارشناس مسئولان طرح و توسعه و آمار شهرستان های اسلام آباد،سنقر،کرمانشاه،کنگاور و هرسین در مرکز بهداشت استان برگزار گردید .

در این کارگاه مهندس اردلان معاون اجرایی و مدیر گروه گسترش به بیان اهداف طرح مذکور پرداخته و انجام سرشماری در مناطق حاشیه نشین را الزامی دانستند وسپس مهندس صحرایی نحوه اجرای برنامه سرشماری و بلوک بندی مناطق حاشیه نشین را بیان نمودند .جلسه با پرسش و پاسخ حاضرین خاتمه یافت.