کارگاه روشهای آماری و شاخصهای بهداشتی ویژه مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی و اعضای هسته آموزشی برگزار گردید .

کارگاه  روشهای آماری و شاخصهای بهداشتی  ویژه مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی و اعضای هسته آموزشی  برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روزهای پانزدهم وشانزدهم اردیبهشت ماه سالجاری کارگاه 2 روزه ( روشهای آماری و شاخصهای بهداشتی ) ویژه مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی و اعضای هسته آموزشی 14 شهرستان تابعه درمحل سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید .

مهندس اردلان معاون اجرایی هدف از اجرای کارگاه را آشنایی بیشتر مربیان با مفاهیم آماری ، ارتقاء دانش و اطلاعات مربیان درخصوص مباحث آماری و انتقال مطالب آموزش دیده به دانش آموزان مراکز آموزش بهورزی وبهورزان شاغل درخانه های بهداشت عنوان نمود . دراین کارگاه 2 روزه مباحث علمی تحت عنوان مفهوم آمارانواع صفت- شاخصهای پراکندگی – احتمالات میزانها و نسبت ها وشاخصهای مهم سلامت و میزانهای باروری توسط مدرسین ارائه گردید . درفواصل برنامه کار عملی توسط شرکت کنندگان و با نظارت مدرسین انجام شد.