به مناسبت هفته سلامت واحد سلامت دهان ودندان معاونت بهداشتی اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانش آموزان ومعلمان وهمچنین توزیع بسته های بهداشتی نمود .

به مناسبت هفته سلامت  واحد سلامت دهان ودندان  معاونت بهداشتی  اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانش آموزان ومعلمان وهمچنین توزیع بسته های بهداشتی نمود .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت  واحد سلامت دهان ودندان  معاونت بهداشتی استان در برخی از مدارس  شهرستان کرمانشاه  ضمن آموزش اهمیت سلامت دهان ودندان  وراههای پیشگیری  از پوسیدگی  وسایر بیماریهای دهان ودندان  جهت افزایش آگاهی  وبهبود نگرش در زمینه برنامه های بهداشتی اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانش آموزان ومعلمان وهمچنین توزیع بسته های بهداشتی شامل خمیر دندان ، مسواک و CD آموزشی نمود .

عکس