اخبار

از سنگ نمک برای خیساندن برنج استفاده نکنید

از سنگ نمک برای خیساندن برنج  استفاده نکنید
این نمک اغلب دارای انواع ناخالصی های مختلف و حتی فلزات سنگین مثل سرب ، جیوه ، کادمیوم و آرسنیک می باشد
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه این  معاونت در خصوص مضرات سنگ نمک گفت این  نمک که از معادن نمک به دست می آید اغلب دارای انواع ناخالصی های مختلف و حتی فلزات سنگین مثل سرب ، جیوه ، کادمیوم و آرسنیک می باشد . این فلزات سمی خاصیت سرطان زایی دارند . علاوه بر این سنگ نمک ممکن است دارای انواع آلودگی های فیزیکی و شیمیایی باشد . بنابر این استفاده از سنگ نمک به دلیل به خطر انداختن سلامت توصیه نمی شود .

ایشان توصیه کرد برای خیساندن برنج  از مقدار کم نمک یددار تصفیه شده و یا نمک تصفیه شده فاقد ید ( عمدتا در مراکز طبخ و رستوران ها )  استفاده کرد.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید