اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در سال جاری تشکیل شد

در این جلسه مصوب گردید دانشگاه علوم پزشکی تا تاریخ دوازدهم اردیبهشت ماه امسال ( روز معلم ) بخش پیوندمغز استخوان را راه اندازی نماید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در سال جاری به ریاست استاندار و با حضور بیش از چهل نفر از مدیران ارشد استان در سالن جلسات استانداری به ریاست استاندار برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و دبیر کارگروه توضیحاتی در خصوص چگونگی استقرار طرح کشوری تحول نظام سلامت در استان با مشارکت سازمان های بیمه گر ارائه نمود.

سپس دکتر روشنی معاون امور درمان دانشگاه مطالبی در خصوص مشکلات بیمارستان های سطح استان و کمبود شدید پزشکان و پیراپزشکان جهت ارائه خدمات درمانی در این بخش بیان کرد.

ضمنا مقرر شد پیگیری لازم با دستگاه های مرتبط جهت ساماندهی مشکلات ورودی و حاشیه بیمارستان ها ( پارکینگ ها، دکه ها، دست فروشان، مشاغل مزاحم و ...) بعمل آید. همچنین مصوب گردید در راستای تأمین امنیت پرسنل و ارائه دهندگان خدمت در بیمارستان ها و پیشگیری از نزاع و درگیری بین همراهان بیماران تدابیر امنیتی لازم جهت برطرف نمودن این معضل در نظر گرفته شود.

این جلسه پس از بررسی چهار دستور کار ارائه شده و تصویب یازده مصوبه توسط اعضای کارگروه خاتمه یافت.

عکس