اخبار

توصیه های کارشناس برنامه کودکان جهت پیشگیری از سوختگی

توصیه های کارشناس برنامه کودکان جهت پیشگیری از سوختگی
براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت هرروز 1000کودک دراثر سوانح وآسیب هایی که قابل پیشگیری هستند می میرند ، وبسیاری از آنها که از سانحه جان سالم بدر می برند تاآخر عمر با معلولیت زندگی می کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی پاکدین کارشناس برنامه کودکان در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث در کودکان گفت : در تمامی جوامع، کودکان از آسیب پذیرترین افراد در برابر حوادث هستند، ارتقاء سلامت کودکان از مهمترین شاخص های سطح سلامت یک جامعه بوده و پیشگیری از وقوع حادثه در کودکان، مستلزم رعایت نکات ایمنی است.کودکان قادر به درک خطرات پیرامون خود نبوده و در برابر بسیاری از خطرها، آسیب پذیری بیشتری دارند. در نتیجه حفظ سلامتی آنان وکم کردن ابتلا به بیماری و جلوگیری از مرگ ومیر و معلولیت آنها از بالاترین مسئولیت های والدین و جامعه است.

وی تاکید کرد براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت هرروز 1000کودک دراثر سوانح وآسیب هایی که قابل پیشگیری هستند می میرند ، وبسیاری از آنها که از سانحه جان سالم بدر می برند تاآخر عمر با معلولیت زندگی می کنند.

وی افزود شرایط غیر ایمن که در اغلب مواقع ناشی از بی توجهی و خطای بزرگسالان است، می تواند با کمی دقت و توجه ، برطرف شده و از وقوع آسیبهای جبران ناپذیر در کودکان پیشگیری کند؛ لذا با رعایت نکاتی می توانیم کودکمان را در مقابل سوختگی حفظ کنیم.

   ایشان یادآور شد  در زمان بغل کردن کودک از نوشیدن مایعات و چای داغ و کشیدن سیگار جداًٌ خودداری کنید.کودک نباید در معرض نور شدید و مستقیم خورشید ، آتش ، معایعات داغ (ظرف غذای در حال پخت، دیگهای داغ و کتری آب جوش) و وسایل سوزنده (مثل سماور ، بخاری ، اجاق ، کرسی ، منقل ، تنور ، اتو و غیره) قرار گیرد. قبل از حمام کردن و یا شستن پای کودک، درجه حرارت آب را بر روی مچ دستان خود امتحان کنید تا مطمئن شوید آب داغ نیست. همچنین ابزار و وسایل برقی را دور از دسترس کودک قرار دهید و بر روی پریزهای برق در پوش پلاستیکی محافظ قرار دهید.


۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید