دومین جلسه کمیته مراقبت و درمان HIV / AIDS با حضور آقای دکتر گویا ریاست محترم مرکز مدیریت بیماریهای واگیر ، ریاست محترم و معاونین دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید .

دومین جلسه کمیته مراقبت و درمان HIV / AIDS   با حضور آقای دکتر گویا ریاست محترم مرکز مدیریت بیماریهای واگیر  ، ریاست محترم و معاونین دانشگاه علوم پزشکی  برگزار گردید  .

دومین جلسه کمیته مراقبت و درمان HIV / AIDS   در تاریخ بیست وسوم بهمن ماه سالجاری با حضور جناب آقای دکترگویا ریاست محترم مرکز مدیریت بیماریهای واگیر  ، ریاست محترم و معاونین دانشگاه علوم    پزشکی  ، مدیران و متخصصین هیات علمی گروههای عفونی ، زنان و داخلی و ...در دفتر معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر نیکبخت ، ریاست محترم دانشگاه با بیان اهداف ،  چالشها و وضعیت HIV در استان پرداخته و سپس جناب آقای دکتر گویا به روش های مهم موفقیت در کنترل و پیشگیری HIV / AIDS   از جمله اهمیت در شناسایی و درمان به موقع بیماران  ، توجه هر چه بیشتر به گروههای آسیب پذیر در آموزشها اشاره داشتند و تاکید نمودند که مسئولان باید بدانند که هرچه بیشتر در این دو مقوله تلاش صورت گیرد در واقع یک سرمایه گذاری بزرگ انجام می گیرد.

از دیگر محور های مهم در سخنان ایشان تعهداتی بود که تمام دنیا از جمله کشور ایران در قبال پیشگیری و کنترل  HIV / AIDS   دارند ، که تاکید داشتند تمام مسئولین و افراد باید در این راستا تلاش بیشتری داشته باشند در پایان نیز  گزارش وضعیت بیماری HIV / AIDS   در استان وشرح اقدامات انجام شده توسط سرکار خانم دکتر خادمی ، مدیر گروه بیماریهای معاونت بهداشتی ارائه گردید .