جلسه هماهنگی در خصوص هفته سلامت مردان ایرانی ( سما) درمعاونت بهداشتی برگزار گردید.

مردان نسبت به زنان بیشتر در معرض حوادث، سوانح، بیماریهای قلبی عروقی، شغلی و ... هستند .

جلسه هماهنگی درون بخشی و بین بخشی در  تاریخ پانزدهم بهمن ماه سالجاری در خصوص سلامت مردان ایرانی ( سما) در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

ابتدا آقای دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت ضمن  اعلام  7-1 اسفند ماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایرانی و شعار ملی امسال «  سوانح و حوادث، در کمین سلامت مردان» با اشاره به اینکه مردان نسبت به زنان بیشتر در معرض حوادث، سوانح، بیماریهای قلبی عروقی، شغلی و ... هستند  به اهمیت حساس سازی جامعه، آموزش و فرهنگ سازی توجه ویژه داشتند.

در این نشست خانم جمشیدپور مدیریت سلامت خانواده در خصوص اهمیت هماهنگی سایر سازمان ها و ارگان ها در جهت دستیبابی به اهداف سلامت اشاره داشتند.

در ادامه نیز خانم سهرابی کارشناس میانسالان به اهداف اداره سلامت میانسالان در زمینه اهمیت اجرای برنامه های آموزشی و ارائه مراقبت های بهداشتی درمانی به منظور ارتقاء سلامت مردان مطالبی ارائه نمودند. همچنین آقای بیات کارشناس حوادث و سوانح در خصوص اهمیت پیشگیری از حوادث و سوانح مطالبی اشاره کردند و به آمار تصادفات و عوارض ناشی از قرن بیاناتی داشتند.

در پایان جلسه راهکارهای پیشنهادی به منظور برگزاری هر چه بهتر هفته ملی سلامت مردان به نمایندگان ادارات تحویل داده شد.