باز هم هشداری جدی به معلمین و والدین دانش آموزان

با زهم هشدار می دهیم حمل باری بیش از حد مجاز اعلام شده، در آینده قطعاً اختلالات اسکلتی، قامتی و مشکلات روانی برای فرزندان عزیزما بدنبال خواهد داشت.

کارشناس گروه سلامت مدارس با شروع سال تحصیلی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس طی اطلاعیه ای به ادارات آموزش و پرورش و از طریق رسانه ها و تراکت های آموزشی به والدین  اعلام نمود:

-         وزن کیف مدرسه و محتویات آن حداکثر 15-10 درصد وزن دانش آموز باشد .

کارشناس گروه سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس در ادامه افزود اما متأسفانه کماکان مشاهده می گردد این وزن برای اکثر دانش آموزان بویژه در مقطع ابتدایی بسیار بیشتر از حد مجاز است و توجیه آن را لزوم حمل کتاب های درسی، دفاتر، کتب و جزوات کمک آموزشی عنوان می کنند لذا پیشنهاد میگردد  به منظور پیشگیری از مشکلات سلامتی  موارد ذیل مورد توجه قرارگیرد:

1-     در هر روز فقط کتب، دفاتر و ابزار مورد نیاز برای همان روز به مدرسه برده شود.

2-     دفاتر کم برگ برای هر درس انتخاب شود زیرا در پایان سال تحصیلی معمولاً صفحات زیادی از هر دفتر سفید باقی می ماند. اگر در حال حاضر دفاتر فرزندتان بسیار پر برگ است حتی الامکان برگ های اضافی آن را در آورده وحتی جلد آن نیز اگر سنگین است در آورده شود .( سلامتی فرزندتان مهمتر از زیبایی ظاهری دفتر اواست)

3-     جامدادی سبک و لوازم التحریر با وزن کم را جایگزین وسایل سنگین کنید.

4-     اگر برای میان وعده فرزندتان در مدرسه خوراکی تدارک می بینید آن را در ظرف و پوشش کاملاً سبک قراردهید.