دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با حضور استاندار محترم استان تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ پنجم دی ماه سالجاری جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با حضور استاندار محترم، ریاست دانشگاه، رؤسا و مدیران کل ادارات و سازمان های دولتی، معاونت بهداشتی و معاونت فنی مرکز بهداشت استان تشکیل گردید.

دراین جلسه ابتدا گزارشی از وضعیت بیماری ایدز و آلودگی به ویروس HIV توسط آقای دکتر نیکبخت وخانم دکتر خادمی ارائه شدو سپس آقای دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان  ضمن ارائه موضوع نظام نامه استانی مدیریت سلامت همه جانبه در خصوص نیاز به انعقاد تفاهم نامه با سایر ادارات مطالبی را عنوان کردند که مقرر گردید دانشگاه علوم پزشکی در خصوص تهیه ابلاغ اعضای کمیته های فنی وابسته به نظام استانی مدیریت سلامت  همه جانبه اقدام نماید. در پایان نیز دکتر پرور مدیر کل سازمان دامپزشکی به بیان وضعیت کشتار غیر مجاز دام و بیماری تب مالت در استان پرداختند.