توجه به استفاده ازفرآورده های خام دامی با کشتار مجازو مورد تایید سازمان دامپزشکی واستفاده از نمکهای بسته بندی یددار تصفیه شده و روغنهای دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین
با توجه به فرا
رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت سیدالشهداء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا و
هیات هاو به منظو حفظ سلامت مصرف کنندگان واحد سلامت محیط ضمن ابلاغ دستوالعمل
ارسالی از سوی مرکز سلامت محیط و کار به کلیه شهرستانهای تابعه،توجه کلیه همکاران
را به موارد زیر در هنگام بازرسی ها خواستار شد:
-توزیع پوستر
،پمفلت و اطلاعیه های بهداشتی مربوطه در محل های پخت و پز نذورات و ارائه آموزشهای
چهره به چهره
- خوداری از
نگهداری مواد غذایی پخته در دمای محیط به مدت طولانی(حداکثر دو ساعت)
- استفاده از آب
آشامیدنی سالم
-شستشو و گندزدایی
مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب ،چای و مواد غذایی استفاده می شود.
-در صورت استفاده
از ظروف یکبار مصرف ، از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی،سلولزی(کاغذی)و آلومینیومی
جهت توزیع غذا و نوشیدنی داغ استفاده شود
- پسماندهای تولید
شده به صورت بهداشتی جمع آوری ،انتقال و دفع گردد.