اخبار

تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در ایام سوگواری حضرت سیدالشهداء

تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در ایام سوگواری حضرت سیدالشهداء
توجه به استفاده ازفرآورده های خام دامی با کشتار مجازو مورد تایید سازمان دامپزشکی واستفاده از نمکهای بسته بندی یددار تصفیه شده و روغنهای دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین


با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت سیدالشهداء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا و هیات هاو به منظو حفظ سلامت مصرف کنندگان واحد سلامت محیط ضمن ابلاغ دستوالعمل ارسالی از سوی مرکز سلامت محیط و کار به کلیه شهرستانهای تابعه،توجه کلیه همکاران را به موارد زیر در هنگام بازرسی ها خواستار شد:

-توزیع پوستر ،پمفلت و اطلاعیه های بهداشتی مربوطه در محل های پخت و پز نذورات و ارائه آموزشهای چهره به چهره

- خوداری از نگهداری مواد غذایی پخته در دمای محیط به مدت طولانی(حداکثر دو ساعت)

- استفاده از آب آشامیدنی سالم

-شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب ،چای و مواد غذایی استفاده می شود.

-در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف ، از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی،سلولزی(کاغذی)و آلومینیومی جهت توزیع غذا و نوشیدنی داغ استفاده شود

- پسماندهای تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری ،انتقال و دفع گردد.

۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید