بهترین میان وعده برای دانش آموزان لقمه ای است که در منزل تهیه می شود. لقمه سالم شامل : نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و پنیرو خیار، نان و پنیر و گوجه فرنگی، نان و کره و عسل می باشد. علاوه برآن خشکبار ( خرما، میوه خشک، مغزها، کشمش، نخودچی، آجیل، توت و انجیرخشک هم میان وعده های مناسبی هستند.
میان وعده، مواد غذایی است که در فواصل بین غذاهای اصلی
مصرف می گردد. هر میان وعده با توجه به سن و وضعیت جسمی فرد متغیر است و می تواند ده
درصد کالری را تأمین کند و بین 400-200 کیلو کالری انرژی و بخشی از ریزمغذی ها
مانند آهن و ویتامین مورد نیاز روزانه را تأمین کند.
دانش آموزان در مدرسه به یک میان وعده نیاز دارند و
اکثراً به خوردن یک خوراکی به عنوان میان وعده مشتاق هستند.
بیسکویت، کیک و کلوچه بایستی دارای مشخصات بهداشتی
شامل: پروانه ساخت، علامت استاندارد، نام و نشانی کارخانه، تاریخ تولید و انقضای
معتبر، ترکیبات تشکیل دهنده، پوشش سالم و تمیز باشد.