طرح آموزش حضوری پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز دردانش آموزان دبیرستانی مناطق شهری استان کرمانشاه در سال تحصیلی 92-91 با حمایت ریاست دانشگاه ،با موفقیت اجرا گردید.

هدف از اجرای این طرح افزایش آگاهی و حساس سازی دانش آموزان دبیرستانی درمورد رفتارهای مخاطره آمیز: - تحرک بدنی   - اختلالات روانی  - اعتیاد   - دخانیات   - آسیب های عمدی و غیر عمدی– ایدز   - تغذیه می باشد که با توجه به نیاز سنجی در هر شهرستان 1 یا 2 موضوع انتخاب گردید.

در این طرح آموزشی 342 آموزشگاه منتخب و 75990 دانش آموز دختر و پسر مقطع متوسطه ( 46% دختر – 54% پسر ) شرکت داشته اند.

در طرح مذکور از 5درصد دانش آموزان قبل از ارائه آموزش پیش آزمون و یکماه بعد ، پس ازمون به عمل آمده و نتایج آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.