کارشناس مسئول سلامت جوانان و مدارس در نشست کشوری بعنوان نماینده منطقه ای شرکت کرد

نشست کشوری سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در تاریخ بیست وسوم مرداد ماه سالجاری در محل اداره کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس تشکیل شد. محوریت جلسه بررسی چالشها و راهکارهای پیشنهادی در زمینه ارتقای برنامه های سلامت دانش آموزان و دانشجویان کشور بود. کارشناس مسئول سلامت جوانان و مدارس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان نماینده منطقه ( استان های : همدان، ایلام، کردستان و کرمانشاه ) درجلسه شرکت نموده و ضمن اعلام وضعیت موجود در 4 دانشگاه، نقطه نظرات مسئولین و کارشناسان منطقه را مطرح و پیشنهاداتی برای ارتقای کمی و کیفی برنامه های سلامت گروههای هدف ارائه شد که مورد تأیید قرارگرفت. متعاقباً جلسه منطقه ای به منظور انتقال اطلاعات نشست کشوری با حضور مسئولین سلامت جوانان و مدارس 4 دانشگاه برگزار خواهد شد.