کودکان را برای ورود به دبستان آماده سازیم

والدین گرامی :

فرزند شما بزودی وارد اولین اجتماع سازمان یافته می شود تا مهارتهای زندگی را کسب نماید. لطفاً به منظور حفظ سلامت جسمی و روانی نو آموز، نکات زیر را به او بیاموزید:

·        نوآموز را پیشاپیش برای ورود به محیط جدید آماده کنید و به منظور رپیشگیری از اضطراب جدایی، با بیانی ساده مفاهیم مدرسه، معلم، مدیر و همکلاس را به او بیاموزید و حتی الامکان قبل از شروع سال تحصیلیمحیط مدرسه را به او نشان دهید.

·        کودک را آموزش دهید تا بدون نظارت بتواند بعد از اجابت مزاج و قبل غذاخوردن دستهایش را بخوبی با آب و صابون بشوید.

·        تغذیه صحیح از عوامل مؤثر در رشد جسمی ، روانی و افزایش بهره هوشی کودکان می باشد به همین دلیل خوردن صبحانه کامل قبل از رفتن به مدرسه ضروری است. با شروع ایام مدرسه ، میان وعده مناسب و مقوی برای وی در منزل تهیه کنید: مانند میوه تازه، تخم مرغ پخته و یا نان و پنیر.

·        به نوآموز بیاموزید: مدرسه خانه دوم اواست و باید در رعایت وحفظ بهداشت آن کوشا باشد.

·        بعد از صرف هر وعده غذا و شبها قبل از خواب دندانها را مسواک کرده و بعد از خوردن میان وعده در مدرسه دهان خود را با آب بشوید.

·         کودک را تشویق به دوست یابی کنید و از اظهار نظر منفی در مورد سایر کودکان خودداری نمائید زیرا موجب ایجاد روحیه ستیزه جویی در او می گردد./