اخبار

نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان تشدید شد

به گزارش  گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و فعالیت گسترده مراکز تهیه ؛ توزیع و فروش مواد غذایی و به منظور کنترل موازین بهداشتی  در این مراکز موارد ذیل در دستور کار گروه تخصصی سلامت محیط این معاونت  قرار گرفته و در حال انجام می باشد:

1-    تشدید نظارت و بازرسی ها از مراکر تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی به ویژه قنادی ها ،شیرینی فروشی ها ،مراکز تهیه زولبیا و بامیه ،آش و حلیم پزی ها و مراکز عرضه یخ با اولویت توزیع یخ بسته بندی شده و......

2-    تشدید نظارت و بازرسی ها ازاماکن مذهبی ، مساجد، زیارتگاهها و همچنین اماکن عمومی ،پارکها و مراکز تفریحی

3-    انجام هماهنگیهای بین بخشی با ادارات مرتبط از جمله شهرداری ،مجمع امور صنفی ،نیروی انتظامی و مراجع قضایی و تعزیراتی و...

4-    انجام اقدامات بهداشت محیطی به منظور پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا

5-    نمونه برداری از زولبیا و بامیه تولید شده درقنادیها توسط نیروهای بهداشت محیط

6-    تشکیل جلسه با متصدیان کارگاههای قنادی و شیرینی فروشی در کلیه شهرستانها توسط واحد سلامت محیط و آموزش رعایت موازین بهداشتی در تولید زولبیا و بامیه و ممنوعیت استفاده از رنگهای مصنوعی

7-    به منظور رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص عدم رعایت موازین بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان ،ستاد فوریتهای سلامت محیط با شماره تلفن 7260008 آماده پاسخگویی به شهروندان در ساعات مختلف شبانه روز می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید