جلب مشارکت نوجوانان در برنامه های سلامت جامعه در اوقات فراغت تابستان

در برنامه های سلامت در اوقات فراغت تابستان سال جاری اقداماتی توسط واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان ها انجام میگیرد

به گزارش واحد سلامت مدارس معاونت بهداشتی به منظور جلب مشارکت نوجوانان در برنامه های سلامت در اوقات فراغت تابستان سال جاری اقدامات زیر توسط واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان ها انجام خواهد شد.

نوجوانان با فعالیتهای خانه بهداشت و مرکز بهداشتی درمانی از طریق آموزش عملی توسط کارکنان بهداشتی آشنا خواهند شد

آموزش سلامت با محوریت پیشگیری از هفت رفتار مخاطره آمیز ( حوادث عمدی و غیر عمدی، دخانیات، سوء مصرف مواد، ایدز، اختلالات روانی، تغذیه، تحرک بدنی ) داده خواهد شد ونسبت به  پاکسازی و تمیز سازی محلات و توجه به پاکیزگی و نظافت معابر و مکان های عمومی بویژه پارک ها اقدام میگردد.

انتقال اطلاعات بهداشتی به خانواده ها، همسالان، کسبه محله و ... توسط نوجوانان داوطلب صورت میگیرد و جذب دانش آموزان علاقمند در تشکل نوجوانان داوطلب سلامت به منظور مشارکت در برنامه های سلامت مدرسه در سال تحصیلی آتی در برنامه خواهد بود .

همچنین ایجاد انگیزه در نوجوانان در جهت شناسایی ورفع مشکلات سلامت مدارس و منطقه سکونت نیز جز برنامه خواهد بود .

در این برنامه 12000 هزار نوجوانان از مناطق شهری و روستایی در طرح آموزش « هجرت سه » شرکت خواهد نمود.