با کاهش مصرف نمک فشار خون خود را کنترل کنید
1. میزان نمکی که هنگام
پخت به غذا اضافه میکنید را کاهش دهید .
2. برای اجتناب از مصرف
بی رویه نمک برسر سفره از نمکدان استفاده
نکنید.
3. غذاهای کنسرو شده و
بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده و آماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند به همین
دلیل بهتر است مصرف این مواد غذایی را محدود کنید.
4. برای بهبود طعم غذا و
کاهش مصرف نمک در هنگام تهیه غذاها به جای نمک از سبزی های تازه و معطر مانند سیر
، لیموترش ، آب نارنج ، آویشن ، شوید و ... استفاده کنید.
5. مصرف غذاهای شور مثل
آجیل شور، انواع فرآورده های غلات حجیم شده
( پفک ، و...) چیبس ، انواع شور
نظیر خیار شور و کلم شور ، ماهی دودی ، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی را کاهش
دهید .
6. جوش شیرین که ممکن
است در انواع نان و کیک به کار رود دارای مقدار زیادی سدیم ( عنصر موثره نمک) است
. بنابراین در افرادی که به علت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند مصرف مواد
حاوی جوش شیرین هم باید بسیار محدود شود .