توصیه های تغذیه ای موثر در پیشگیری وکنترل عوامل خطر بیماری های قلبی
عروقی در دوره میانسالی وسالمندی
به مناسبت هفته
سلامت (24-18)
-
تعادل وتنوع را
دررژیم غذایی خود در نظر بگیرید.
-
مصرف چربی وروغن
رادربرنامه غذایی خود کاهش دهید.
-
به نوع روغن مصرفی
خودتوجه داشته باشید.
-
مصرف موادقندی
راکاهش دهید.
-
مصرف نمک راکاهش
دهید.
-
مصرف سبزی ومیوه را
دربرنامه غذایی خودافزایش دهید.
-
مصرف فیبر را
دربرنامه غذایی خود افزایش دهید.
-
وزن خود را کنترل
کنید.
-
فعالیت بدنی خودرا
افزایش دهید.
-
استرس وفشارهای
روحی وروانی خودرا کاهش دهید.
-
مصرف دخانیات راترک
کنید.