بسیج نظارت سلامت بر مدارس شبانه روزی

در استان کرمانشاه حدود 7000 نوجوان در مدارس شبانه روزی به تحصیل اشتغال دارند که عمدتاً در مناطق روستایی استقرار دارند.

با توجه به تجمع شبانه روزی دانش آموزان نوجوان و وجود خوابگاه ، آشپز خانه و ناهار خوری در مدارس مذکور نظارت مستمر از وظایف کارشناسان سلامت (بویژه سلامت محیط و سلامت مدارس) است.

گر چه نظارت و پی گیری بر مدارس شبانه روزی با مشارکت کارشناسان سازمان آموزش و پرورش در طی سال تحصیلی انجام می شود اما به منظور ارزیابی کلی از وضعیت بهداشت و انعکاس به منظور بهبود کیفی و کمی ،در سه ماهه اول سال ،بسیج نظارت ،پی گیری و انعکاس وضعیت سلامت مدارس شبانه روزی استان کرمانشاه صورت می پذیرد.

امید است با بهره گیری از نتایج این برنامه در سه ماهه دوم سال نسبت به رفع موانع و مشکلات موجود اقدام گردد تا دانش آموزان سال تحصیلی آتی را با سلامت بیشتر آغاز نمایند.