جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در تالار انتظار برگزار گردید.

جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن  در تالار انتظار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن توسط دانشگاه علوم پزشکی روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت 8:30 در تالار انتظار برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای پروینی آغاز شد و سپس جناب آقای دکتر نیکبخت رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان پس از خیرمقدم گویی به حضار به تشریح برنامه تحول در نظام سلامت پرداختند.

عکس

سپس برنامه مولودی خوانی توسط آقای محمد الماسی پور اجرا شد و در ادامه خانم دکتر اشرف بروجردی معاون فرهنگی اجتماعی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی دانشگاه تهران در خصوص شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) و جایگاه زن سخنرانی فرمودند.

در این مراسم دو مسابقه با طرح سوال در خصوص مقام ومنزلت حضرت فاطمه (س) اجرا گردید وبه ده نفر از برندگان جوایزی اهدا شد.

عکس

در این مراسم از پنج نفر  از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکی به نمایندگی بانوان دانشگاه وهمچنین خانم فرنگیس حیدر پور به عنوان نماد زن مبازر استان در شهرستان گیلانغرب تقدیر بعمل آمدوهدایای ارزنده ایی نیز به ایشان اهدا گردید.

عکس     عکس

در ادامه برنامه سرود دانش آموزان دبستان شهدای پروین زاد با نام پروردگار اجرا شد.

عکس

در این جشن اجرای تئاتر نیز صورت گرفت و سپس  خانم دکتر خادمی مشاور این دانشگاه در امور بانوان در خصوص شاخصهای بهداشتی در زنان و معرفی اقدامات انجام شده صحبت نمود.

عکس

سپس پانل سلامت در حوزه زنان با حضور دکتر حمزه معاونت امور بهداشتی ،دکتر پاسدار متخصص تغذیه و ریاست دانشکده بهداشت، دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت ،دکتر بیگلری کارشناس مسئول بیماریهای واگیر و دکتر جوکار کارشناس مسئول برنامه سرطان انجام شد.

در پایان همایش از کلیه نمایندگان امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی تقدیر وهدایایی ارزنده به ایشان تقدیم گردید .

در این جشن نمایشگاهی از فعالیتها ودستاوردهای عرصه سلامت توسط معاونت بهداشتی دانشگاه، صنایع دستی وفعالیتهای فرهنگی هنری دانش آموزان نواحی سه گانه  وهمچنین غرفه هایی از فعالیتهای فرهنگی ، هنری زنان توسط سایر ارگانها وانجمنهای مردمی (  سازمان تبلیغات اسلامی ، حوزه علمیه خواهران ، اداره شیلات ، سازمان میراث فرهنگی ، جمعیت افرای سبز وجمعیت ندای رهایی خاوران ) بر پا شد  .

این مراسم با همکاری استانداری ، سازمان فرهنگ وارشاد اسلامی وشهرداری به مناسبت روز زن وهفته سلامت برگزار گردید

عکس         عکس

عکس         عکس