دکتر فریبرز ایمانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
با بیان اینکه عشایر از مهمترین ترکیب جمعیتی ایران بوده و نقش بسیار مهمی در اقتصاد ایران و تامین مواد پروتئینی بویژه گوشت قرمز کشور دارند و با توجه به شیوه زندگی عشایر که بر اساس جابجایی از ییلاق به قشلاق و بالعکس است توجه به نیازهای سلامت بخصوص تغذیه در این گروه جمعیتی را بسیارمهم ارزیابی کردند. ایشان با اعلام آغاز طرح بررسی وضعیت تغذیه ای عشایر از سوم شهریور ماه، عنوان کردند: با توجه به کمبود اطلاعات در مورد وضعیت تغذیه ای جامعه عشایری کشور از جمله سوء تغذیه در کودکان و مادران باردار، دریافت های غذایی، کبود ریزمغذی های مهم و کم خونی، طرح کشوری بررسی وضعیت تغذیه ای عشایردر استان کرمانشاه در شهرستان های کرمانشاه ، اسلام ابادغرب، دالاهو، گیلانغرب و هرسین توسط 6 تیم ارزیاب حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، متشکل از کارشناسان تغذیه و کارشناس آزمایشگاه تا پایان شهریورماه انجام می شود. در این مطالعه با استفاده از بررسی های تن سنجی، ارزیابی دریافت غذایی و ارزیابی های بیوشیمیایی، در طی دو مرحله در فصول تابستان و زمستان، به بررسی وضعیت تغذیه ای این بخش از جامعه پرداخته میشود تا اقدامات مداخله ای لازم برای این گروه هدف اجرا شود.
وی گفت: این طرح با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و سازمان امورعشایری در حال انجام است.