بزرگداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر ( 16-10 مرداد)

شیر مادر،ادیان الهی

"حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه"

(نقش روحانیون و گروههای مذهبی در ترویج تغذیه با شیر مادر)

شهلا شاطرآبادی رئیس گروه سلامت نوزادان و کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

یکی از نعمت های بزرگ پروردگار و نمونه ای آشکار از لطف و عنایت او، نعمت گرانقدر شیرمادر است. در قرآن کریم و کتب آسمانی همه ادیان الهی، در مورد اهمیت تغذیه با شیر مادر تاکید شده است.

این کلام رسا و ژرف از حضرت رسول اکرم (ص) که فرمودند: برای کودک هیچ شیری بهتر از شیرمادرش نیست، کامل ترین بیان در اهمیت تغذیه کودک با شیر مادر (بخصوص مادر خودش) را در بردارد.

دانش روز با بررسی تغییرات کمی و کیفی شیر مادر در طول دوران شیردهی،  تفسیر مناسبی برای این کلام اعجازآمیز ارائه می کند و شیر مادر را حتی برای نوزاد نارس نیز بهترین انتخاب می داند.

بر اساس رهنمودهای اسلامی، شیردادن از پستان یک ارزش است و مادر شیرده اجر مجاهد در راه خدا و عبادت مقبول مداوم را دارد.

دستیابی به اهداف برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر در گرو حمایت همگانی است.

جلب همکاری و حمایت روحانیون و گروههای مذهبی در جهت ترویج تغذیه با شیر مادر یکی از  اهداف هفته جهانی تغذیه با شیر مادر است، که به ما فرصتی می دهد که همه با هم در جهت ترویج تغذیه با شیر مادر متعهد شویم.

ترویج تغذیه با شیر مادر یک عبادت بزرگ و پرثمر است که از آن کودک، مادر، خانواده و جامعه، هم در کوتاه مدت و هم در درازمدت بهره مند می شوند.
۱۳ اَمرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۳۸