🔹به دنبال اجرای برنامه کشوری تولید آرد با نان کامل، و ضرورت ایجاد فرهنگ سازی مورد نیاز در جامعه در جهت آگاهی بخشی عمومی و افزایش استفاده ازاین نوع نان، در محل سالن اجتماعات سردار سلیمانی معاونت بهداشتی نشست نمایندگان محترم برخی سازمان ها و گروه های تخصصی درگیر حوزه بهداشتی و با هدف ایجاد همکاری هرچه بیشتر و بشکل هماهنگ، انجام گرفت.
🔹در این نشست، نمایندگان محترم سازمان ها و گروه های تخصصی حوزه معاونت بهداشتی با ارائه راهکارهای قابل اجرا و بیان نقطه نظرات خود، توافق نمودند که با ارائه برنامه های قابل اجرا، فعالیت ها و پیگیری های مرتبط در زمینه افزایش آگاهی و تشویق جامعه و ترویج استفاده از نان های تهیه شده از آرد کامل همکاری کامل لازم را داشته باشند.