در ابتدا دکترکریمی معاون فنی، ضمن بیان اهداف جلسه عنوان کرد:
افزایش سریع جمعیت سالمندان کشور، واقعیتی غیرقابل انکار است و تأثیر قابل توجهی برسلامت افراد سالمند، خانواده آنها و جامعه دارد. برنامه ریزی برای داشتن سالمندان توانمند ، فعال و سالم ، می تواند سالمندی جمعیت را تبدیل به یک فرصت مناسب نماید و از بسیاری مشکلات اجتماعی و اقتصادی که ممکن است با سالمندی جمعیت ایجاد شود؛ جلوگیری نماید.
سپس دکتر شفیعی مدیر گروه سلامت خانواده با تاکید بر اهمیت حمایت و همکاری ادارات، ارگانها و ذینفعان برنامه سلامت سالمندان عنوان کردند: برای عملیاتی شدن سند ملی سلامت سالمندان ، همکاری دستگاههای عضو شورای سلامت سالمندان، تدوین برنامه عملیاتی وتقویت نظام پایش و ارزشیابی ضروری می باشد.
در ادامه پاکدین کارشناس سلامت سالمندان به تفصیل وضعیت اجرای برنامه سلامت سالمندان در سال 1401، اهداف کمیته تخصصی امور سلامت و بیمه ای سالمندان و سیمای سلامت سالمندان در استان کرمانشاه را بیان کردند.
در ادامه به بررسی چالش های حوزه سلامت سالمندان و ارائه راهکارها و مداخلات پیشنهادی جهت بهبود وضعیت موجود با هدایت افضلی رئیس گروه میانسالان و سالمندان و داودی کارشناس دبیرخانه شورای ساماندهی امور سالمندان استان پرداخته شد.
از مهمترین مصوبات این جلسه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
تامین اعتبارات جهت چاپ و تکثیر متون آموزشی در زمینه سلامت سالمندان توسط اداره محترم کمیته امداد امام خمینی (ره)
آموزش١٠٥فیلم آموزشی کوتاه درحوزه های مختلف (تغذیه، سلامت روان، سلامت ذهن، فعالیت بدنی، مشکلات شایع دوران سالمندی) توسط ادارات و مراکز بهداشتی در مانی، با هدف ارتقاء سطح آگاهی و مهارت سالمندان
اطلاع رسانی جامع با کمک رسانه ها، شـبکه های اجتماعی و ... در خصوص معرفی دانشگاه مجازی سالمندان به خانواده های دارای سالمند، رابطین، سفیران سلامت و....
دوستدارسالمند کردن فضای فیزیکی دارو خانه ها( رمپ، دستگیره سالمندی،و...) توسط معاونت محترم غذا و دارو
ارسال آدرس و نشانی پایگاههای سلامت اجتماعی تحت پوشش بهزیستی به تمام ادارات ذینفع