تأکید بر پیگیری سامانه 190 در ایام تعطیلات نوروز

جلسه ای باحضور دکتر شکیبا معاون بهداشت ، دکتر کریمی معاون فنی ، مهندس کنجوری معاون اجرایی و مدیران ارشد در دفتر ریاست معاونت بهداشتی برگزار گردید.

دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی
ضمن تبریک سال نو و رسیدن ماه مبارک رمضان، شادمانی و سلامتی را برای ملت ایران و همکاران معاونت بهدشتی از خداوند متعال خواستارم

با توجه به اینکه سامانه ملی بهداشت 190 تنها کانال ارتباطی بین شهروندان و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه نحوه ارائه خدمات بهداشتی از جمله شکایات حوزه بهداشت مواد غذایی، آب و فاضلاب، نحوه ارائه خدمات در مراکز بهداشتی درمانی ار قبیل واکسیناسیون، پزشک خانواده، جوانی جمعیت و ... می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید داشت اطلاع رسانی عمومی به صوورت گسترده باید انجام شود و پیگیری اخبار و شکایات ثبت شده در ایام تعطیلات، ساعات غیر اداری و نوروز در این سامانه بدون اتلاف وقت انجام و تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری ادامه داشته باشد./
وی افزود که معاونین فنی  و اجرایی و مدیران ارشد معاونت در اسرع وقت پاسخگوی  سوالات مردمی در سامانه 190 باشند.