به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی
جلسه ی هماهنگی و آموزشی جهت اجرای هر چه بهتر برنامه های نظارتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ با حضور کلیه مسئولین بهداشت محیط و مدیران دفاتر خدمات سلامت شهرستان های تابعه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی بر گزار گردید.
دکتر امیر کرمی مدیر گروه سلامت محیط و کار عنوان کرد:
به صورت ویژه بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی از کلیه مراکز و اماکن هدف از جمله قنادی ها، آجیل فروشی ها، نانوائی ها، مراکز آش و حلیم، رستوران و کبابی ها، اماکن بین راهی، سوغات سراها، هتل ها، مهمان سراها، مساجد و نمازخانه ها، محل های اسکان راهیان نور بازدید نموده و گزارش ها در پرتال مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ثبت گردد.
وی افزود: نمونه برداری از نظر میکروبی و شیمیایی در سطح مراکز و اماکن هدف برنامه انجام شود. در این طرح ۲۹۰ بازرس در قالب ۹۷ تیم نظارتی به همراه سایر ادارات و ارگان های ذیربط نظارت و بازرسی را برعهده دارند.
دکترکرمی گفت :سامانه بهداشت ۱۹۰ به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات مردمی درخصوص تخلف های بهداشتی می باشد.