⚛جلسه بررسی اجرای طرح پزشک خانواده

💠این نشست با حضور رییس دانشگاه ، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، معاون بهداشتی دانشگاه و اعضای ستاد اجرای برنامه طرح پزشک خانواده شهری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه :

💠 برای اجرای برنامه پزشک خانواده در استان کمیته‌های شش گانه تشکیل شده و  مقدمات اجرای این طرح در استان فراهم شده است.

💠 این طرح یکی از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت در راستای ارتقا بهداشت و سلامت در کشور می باشد و بر این اساس در حال حاضر اجرای طرح پزشک خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر در دستور کار قرار گرفته است.

💠 لازمه اجرای برنامه طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع ، تخصیص اعتبارات لازم ، منابع کافی و زیرساخت های مناسب است.

💠جابجایی پزشک خانواده از روستا و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار به شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار،نیاز به هماهنگی انواع بیمه ها در اجرای پزشک خانواده و پوشش بیمه همگانی از مهمترین چالش های اجرای این طرح است.

🗓۲۶ بهمن ۱۴۰۱

🆔️@k_health