کارگاه تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معاونت بهداشت، کارگاه آمادگی برای زایمان با هدف تربیت مربی و افزایش توانمندی ماماهای شاغل در مراکز تحت پوشش دانشگاه و با همکاری اعضاء هییت علمی گروه مامایی دانشکده پرستاری مامایی از 24 بهمن 1401 آغاز شده و تا 26 بهمن در سالن اجتماعات معاونت بهداشت در حال اجراست.

شیردل کارشناس سلامت مادران مدیریت سلامت جمعیت،خانواده و مدارس معاونت بهداشت هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای سلامت ماداران و افزایش سطح توانمندی ماماهای شاغل درحوزه بهداشت دانشگاه در زمینه افزایش زایمان فیزیولوژیک و طبیعی بیان کرد.

وی افزود: درکلاس‌های آمادگی برای زایمان، آموزش هایی در زمینه های : احترام به حقوق مادر و نوزاد، آگاهی به مادران در زمینه تغییرات دوران بارداری و زایمان و همچنین توانمندسازی آنان در خصوص پیشگیری و کاهش شکایت شایع در دوران بارداری به مادران مراجعه کننده ارائه می گردد. علاوه بر این به شرکت کنندگان در خصوص روش‌های دارویی و غیر دارویی کاهش درد زایمان توضیح داده می‌شود.