💢اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری به زودی در استان کرمانشاه

💠پرفسور شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه 🔻🔻

🔰با توجه به ماموریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تامین سلامت آحاد جامعه و با عنایت به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، سند تحول دولت مردمی، طرح عدالت و تعالی نظام سلامت و در راستای تاکید رئیس جمهور و همچنین پیرو دستور مقام عالی وزارت بهداشت، مبنی بر اجرایی شدن و گسترش برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری، جهت دستیابی به اهداف برنامه پوشش همگانی سلامت و ارتقای سطح سلامت جامعه، معاونت بهداشتی استان کرمانشاه نیز برای اجرای برنامه، اقداماتی به شرح زیر انجام  داده است:

🔸️بررسی پیش نویس نسخه 03 برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع و ارائه نظرات و پیشنهادات به وزارت متبوع

🔸️محاسبه سرانه جمعیتی جهت اجرای پزشک خانواده شهری در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر

🔸️برآورد تعداد نیروی انسانی موجود شاغل و مورد نیاز برنامه از جمله پزشک، دندانپزشک، مراقب سلامت، کارشناس تغذیه، سلامت روان و ...

🔸️بررسی تعداد شاغلین از جمله پزشک و ... در بخش غیر دانشگاهی استان جهت هماهنگی های برون بخشی و اجرای برنامه    به صورت مشترک و یکپارچه در بخش دانشگاهی و غیر دانشگاهی

🔸️ بررسی وضعیت واحدهای ارائه دهنده خدمات در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر

🔸️بررسی شبکه های بهداشتی و درمانی و مراکز خدمات جامع سلامت در حیطه های مختلف از جمله فضای فیزیکی، راهبری و برنامه ریزی، مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی، مدیریت اطلاعات سلامت و نظام ارجاع، پایش و نظارت، تجهیزات، مدیریت دارویی و ... جهت اجرای بهتر برنامه پزشکی خانواده

🔸️ انجام هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی در راستای اجرای بهینه برنامه

🔸️برگزاری جلسات توجیهی با مدیران حوزه معاونت بهداشتی استان در راستای اجرایی نمودن برنامه

🔸️اطلاع رسانی به عموم مردم از طریق صدا و سیمای استان در خصوص برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع

🔸️صدور ابلاغ اعضای ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع (دانشگاهی و سایر ادارات از جمله استانداری، بیمه سلامت استان، تامین اجتماعی، خدمات درمانی، شورای هماهنگی نظام پزشکی و ...)

🔸️برگزاری جلسه توجیهی با مدیران شبکه های بهداشتی درمانی شهرستان های تابعه استان

✅شایان ذکر است این برنامه به زودی پس از تامین امکانات و منابع مورد نیاز، هم زمان با سراسر کشور در استان کرمانشاه هم شروع خواهد شد.

✅ امیدواریم با حمایت استاندار کرمانشاه، رییس دانشگاه و همکاری سایر ادارات و مدیران ، برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، به بهترین حالت ممکن انجام و خدمات با کیفیت به همشهریان گرامی ارائه گردد.