❇️ پایش مدیریتی معاونت بهداشتی دانشگاه، توسط کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

⬅️ برنامه پایش مدیریتی معاونت بهداشتی توسط کارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، عصر امروز با حضور دکتر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار و کارشناسان مربوطه، دکتر شکیبا معاون بهداشتی و مدیران ارشد این معاونت برگزار شد.

💢دکتر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:🔻🔻

🔹با وجود دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یک استان نمونه و استفاده از تجربیات و خلاقیت های ایشان، می توان کمک شایانی به ارتقاء سلامت عمومی جامعه نمود.

🔹برگزاری کارگاه کیفی احیاء نوزادان در سطح دانشگاه، می بایست مورد توجه قرار گیرد.

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

🔸هم اکنون حدود یکهزار واحد بهداشتی فعال در استان وجود دارد.

🔸خوشبختانه در میانگین مرگ مادران باردار در سطح کشور، در رتبه پایین قرار داریم.

🔸۲۵ تخت NICU به بیمارستان ها اضافه شده و در کاهش مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه از ۶/۶ به ۴/۹۳درصد رسیده ایم که از میانگین کشوری پایین تر است.

🔸در حوزه آموزش و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در نوجوانان در سطح استان بسیار خوب کار شده است.

🔸پوشش واکسیناسیون در استان ۹۸ درصد است و از میانگین کشوری بالاتر هستیم.

🔸در شناسایی بروز طغیان ها نیز در چندین سال پیاپی رتبه اول کشور را داریم و در شناسایی و غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان و فنیل کتونوری هم بسیار‌ خوب عمل کرده ایم.

🔸جزو اولین دانشگاه هایی بودیم که مرکز پاسخگویی و مشاوره ۲۵۲۵ را فعال کردیم و استودیو سلامت در محل معاونت بهداشتی را در اوج اپیدمی کرونا راه اندازی کردیم.

🔸در حوزه معرفی روستای سالم در استان تا کنون پنج روستا معرفی و دو روستای سالم دیگر نیز در دست اقدام است.

🔸۷۹ مرکز دندانپزشکی فعال با ۹۴ دندانپزشک و ۸ بهداشتکار دهان و دندان در سطح استان فعال می باشند.

🔸در زمینه خود مراقبتی فردی جزء پنج استان برتر کشور هستیم و در شناسایی تب کریمه کنگو بسیار خوب عمل کرده ایم.

🔸عنوان شاخص برتر کشوری در واکسیناسیون روتین کودکان (بالای ۹۹ درصد) طی دو سال پاندمی کرونا را کسب کرده ایم.

🔸بیمارستان های استان مجهز به دفع بهداشتی پسماندها می باشند و دارای وضعیت مطلوب دفع فاضلاب هستند.

🔸اولین جشنواره ی کشوری جوانی جمعیت در آبان ماه سالجاری برگزار کردیم.

🔸۲۵ مرکز روستایی را به منظور ارائه خدمات سطح ۱ و ۲ دندانپزشکی راه اندازی و تجهیز نموده ایم و موبایل کلینیک دندانپزشکی به مناطق روستایی و محروم اعزام می شود.

🔸اجرای نظام سندرومیک و مراقبت بیماری های واگیر در لاین مسافری مرز پرویزخان به عنوان الگوی کشوری انجام گرفته است.

🔸گواهی پیوستن شهرستان سنقر به عنوان دومین شهر کشور در برنامه ملی جامعه ایمن را کسب نموده ایم.

🔸آزمایشگاه سل به عنوان آزمایشگاه مرجع سل استان و چهار استان همجوار جهت انجام کشت و انتی بیوگرام و مولکولی انتخاب شده و رتبه عالی از آزمایشگاه فرا ملی سوئد در چندین سال متوالی به دست آورده ایم.

✔️۲۸ آذر ماه

🆔@k_health