فرهنگ و اقناع سازی جامع در راستای جوانی جمعیت

کمیته بهداشت از کمیته های تخصصی زیر مجموعه قرار گاه جوانی  جمعیت  دانشگاه در تاریخ 13 آذرماه  1401 با حضور دکتر کریمی معاون فنی، مدیر گروه سلامت خانواده ، مسئول روابط عمومی،کارشناس آموزش سلامت و کارشناسان جوانی جمعیت معاون بهداشتی برگزار گردید.

دکتر کریمی معاون فنی معاونت بهداشتی در این جلسه عنوان کرد:

🔹استفاده از ظرفیت های 501 هزار  نفری سفیران سلامت در راستای فرهنگ سازی و آموزش به خانواده و تبیین قانون جوانی جمعیت ،آثار منفی کم فرزندی، حمایت از نقش های مادری و همسری، آگاهی بخشی نسبت به وجوه مثبت و ارزشمند و ... یکی از وظایف معاونت بهداشتی می باشد که ضرورت دارد این امر  با همکاری واحد آموزش و ارتقاء  سلامت  صورت  پذیرد.

🔹 ایجاد خلاقیت در اجرای تولید محتوا و فرهنگ سازی در سطح جامعه و شبکه های مجازی یکی از راهکارهای آموزشی در راستای اقناع جامعه می باشد.