💢 برنامه ریزی وهم اندیشی در راستای ارتقاء خدمات بهداشتی در جامعه

💠 دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

🔹باید تلاش کنیم برنامه های مهم و اولویت دار را در حوزه بهداشت احیاء کنیم، زیرا خدماتی که در این حوزه ارائه می شود، باعث ارتقاء سلامت می شود .

🔹️با توجه به اهمیت سلامت مادران باردار، باید مراقبت از مادران باردار را بیشتر از پیش مورد توجه قرار دهیم.

🔹️بوفه های سلامت مدارس بیشتر مورد پایش قرار گیرند و آموزش تغذیه سالم به دانش آموزان در مدارس به صورت جدی انجام شود.

🔹️آموزش بهداشت توسط مراقبین سلامت و بهورزان در راستای آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در حوزه های مختلف بهداشتی، پرنگ تر از قبل و با حضور خانواده های تحت پوشش به بهترین نحو ممکن انجام شود .

🔹️بازدید های مستمر و میدانی از آبیاری  صیفی جات و سبزی جات برای جلوگیری از کاشت آلوده صورت گیرد.

🔹️بیماریابی در بحث بیماریهای غیرواگیر بسیار مهم و حائز اهمیت است و شناسایی و بیماریابی  HIV، هپاتیت، دیابت، سل و ... باید افزایش یابد و در بحث روستای سالم نیز باید شاخص ها بیشتر ارتقاء داده شود.

✅ گفتنی است این نشست که در دفتر‌ ریاست معاونت بهداشتی با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی و مدیران ارشد معاونت بهداشتی و روسای شبکه های بهداشتی ظهر‌ امروز برگزار‌ گردید.

✔️۱۴ آبان ماه