💢 ۱۷ مرکز جامع سلامت در مسیر پیاده روی اربعین حسینی خدمات رسانی کردند

💢  ۱۷ مرکز جامع سلامت در مسیر پیاده روی اربعین حسینی خدمات رسانی کردند

⏹️در نشست  مدیران ارشد معاونت بهداشت و روسای شبکه های بهداشت شهرستان به صورت ویدئو کنفرانس مطرح شد :

💠 دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه: 🔻🔻

🔹️خدمت به زائران امام حسین (ع) در مسیر پیاده‌روری اربعین افتخاری بود که نصیب کادر بهداشتی دانشگاه گردید.

🔹️خدمت رسانی در اربعین هنوز تمام نشده و همکاران بهداشتی و تیم های نظارتی و پایشی همچنان در مرز خسروی جهت ارائه خدمت حضور فعال دارند .

🔹️ از همکاران بهداشتی که در این امر مهم و بزرگ دانشگاه را یاری کردند و خدمات ارزنده ای به زوار ارائه دادند‌ سپاسگزارم.

🔹️با تلاش شبانه روزی امسال همچون سنوات گذشته نیروهای خدوم بهداشتی خدمات بهداشتی لازم را در راستای حفظ سلامت  زائران ارائه کردند.

🔹️در این مدت ویزیت پزشک و دارو برای بیماران و زوار اباعبدالله حسین (ع) کاملا رایگان بود.

🔹️زائرینی که مرز خسروی را برای سفر به عتبات عالیات انتخاب کردند بعد از ورود به کشور و دریافت خدمات بهداشتی، رضایت کاملی از نحوه ی ارایه خدمات داشتند.

🔹️ فعالیت  ۱۷  مرکز جامع سلامت مجهز، از ورودی استان تا مرز خسروی  و ارائه خدمات به صورت شبانه روزی در این مراکز و استقرار دو دستگاه موبایل کلینیک دندانپزشکی معاونت بهداشتی در نقطه صفر مرزی و مرکز جامع سلامت خسروی و از دیگر خدمات ارائه شده به زوار اربعین حسینی (ع ) است.

🆔️@k_healt