♻️معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز بهورز را تبریک گفت

✍در این پیام آمده است؛

«به نام خدا»

💠دوازدهم  شهریور در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده پیشگامان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نامگذاری شده است.

💠این روز در واقع بهانه ای است برای گرامیداشت و تشکر از بهورزان و ارج نهادن به زحمات خالصانه و بی ادعای آنان که نقش بسزایی در امر پیشگیری و سلامت درمناطق محروم  و روستایی کشور ایفا می نمایند.

💠 نقش بهداشت در حوزه سلامت به ویژه نقش اساسی بهورزان در روستاها و مراقبان سلامت در شهرها و همچنین اهمیت نظام ارجاع در حوزه بهداشت بر کسی پوشیده نیست و این موضوع در دوران سخت و حساس مدیریت و کنترل بیماری کرونا بسیار تأثیرگذار بوده است .

💠 حوزۀ بهداشت همواره وام‌دار بهورزانی است که در راه توسعۀ سلامت و بهداشت از تمامی توان و تلاشهای ارزشمند خود استفاده نموده اند.

💠 اینجانب بدینوسیله روز بهورز را به تمام بهورزان خدوم این عرصه تبریک عرض نموده و توفیق این عزیزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود، از درگاه ایزد منان خواستارم.

✔️دکتر ابراهیم شکیبا
        معاون بهداشتی دانشگاه