📍از ورودی استان تا مرز خسروی ۱۷ مرکز جامع سلامت به صورت شبانه روزی آماده خدمت با ژائرین می باشند

📍از ورودی استان تا مرز خسروی ۱۷  مرکز جامع سلامت به صورت شبانه روزی آماده خدمت با ژائرین می باشند

❇️ نشست هماهنگی مراسم اربعین حسینی (ع) صبح امروز با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی، دکتر حیدری فرماندار شهرستان قصرشیرین، دکتر رفیعی رییس اورژانس پیش بیمارستانی  و دکتر آرش الماسی نماینده معاونت درمان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد و آخرین وضعیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین اربعین حسینی(ع) در دستور کار این جلسه قرار گرفت.‌

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی:🔻🔻

🔹️از ورودی به استان تا مرز خسروی ۱۷  مرکز جامع سلامت مجهز، آماده خدمت به صورت شبانه روزی می باشند.

🔹️۴۹۶ پزشک نیروی بهداشتی در فاز اول اعزام می شوند و در فاز دوم نیز ۳۰۰ نفر دیگر در صورت شلوغ شدن مرز (تردد زائرین) بر حسب نیاز فراخوان خواهند شد.

🔹️در مرز خسروی یک مرکز به صورت کانکس و اتاق سرد جهت بیمارانی که دچار گرمازدگی شوند و نیاز به درمان دارند، ایجاد کرده ایم.

🔹️در مرکز خدمات جامع سلامت خسروی پزشک، آزمایشگاه جهت آزمایش نمونه ها، آزمایشگاه آب، داروخانه، ماما و چند تخت بیمارستانی جهت بیمارانی که نیاز به مراقبت دارند، آماده ارائه خدمت به زائران می باشد.

🔹️چهار پایگاه در پایانه مرز خسروی وجود دارد که دو پایگاه برای رفت و دو پایگاه برای برگشت زائرین آماده شده و مراقبین سلامت به صورت چشمی افرادی را که نیاز به ارائه خدمت دارند کنترل می‌نمایند.

🔹️ویزیت پزشک و دارو برای بیماران و زوار اباعبدالله حسین (ع) کاملا رایگان و به صورت شبانه روزی می باشد.

🔹️شرایط بسیار خوبی در مرز خسروی در مورد دسترسی آسان به مرکز ارائه خدمات بهداشتی ایجاد کرده ایم.

🔹️نظارت مستمر بر نظافت سرویس های بهداشتی در پایانه مرزی خسروی و پمپ بنزین ها و رستوان هایی که در مسیر راه کربلا قرار دارند، اعمال می‌گردد.

🔹️انتظار دانشگاه این است که پسماند های جامد در مرز خسروی ساماندهی و در اسرع وقت جمع آوری شوند.

🔹️نزورات موکب ها باید به صورت کاملا بهداشتی توزیع گردد و کشتار دام باید در محلی کاملا بهداشتی انجام شود .

🔹️سلامت مردم و زائرین خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی است و اجازه تخطی به کسی را نخواهیم داد.

💢دکتر حیدری فرماندار شهرستان قصرشیرین:🔻🔻

🔸اقدامات خوبی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی با کمک دکتر محمدی رییس دانشگاه و دکتر  شکیبا معاون بهداشتی برای دسترسی بهتر و راحت تر زائران به خدمات بهداشتی درمانی صورت گرفته که جای تقدیر و تشکر دارد.

🔸ذبح دام های سبک و سنگین باید در یک محل کاملا بهداشتی با نظارت کامل دامپزشکی انجام شود.

🔸دستفروشان و جمع آوری پسماند ها باید هرچه سریعتر در مرز خسروی تعیین تکلیف شوند.

🔸 بازدید بازرسان بهداشتی از فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی، سرویس های بهداشتی، منابع و شبکه های آبرسانی، موکب ها و ایستگاه های صلواتی، آشپزخانه های متمرکز تهیه غذا، نمازخانه ها، محل های اسکان زائرین ، پارکینگ ها بیش از بیش می شود.

🔸در مرز خسروی تیم های واکنش سریع باید مستقر شوند.

✔️هشتم شهریور ماه

🆔@k_health